Flygpassagerares rättigheter

På Halmstad flygplats blir man exemplariskt upplyst om sina rättigheter som flygpassagerare vid flygförsening. Konsumentverket har även en bra hemsida ang flygförsening och inställda flyg.

Om 261/2004 gäller har du rätt till ersättning för flygförsening med
250 euro för alla flygningar på högst 1 500 kilometer.
400 euro för alla flygningar inom EU längre än 1 500 kilometer och för alla övriga flygningar som är mellan 1 500 och 3 500 kilometer långa.
600 euro för alla övriga flygningar som omfattas av EU:s regler.

Trots att reglerna är tydliga är det ofta väldigt krångligt att få ersättning från flygbolagen. De gör processen så krånglig att man ofta kroknar efter halva vägen.
Därför har TRS Travelright startat upp sin verksamhet där man hjälper passagerare med deras ersättning. Travelright tar hand om hela hanteringen åt dig så att du slipper.
De jobbar på no win no fee.Du lämnar enkelt över all info till Travelright via deras hemsida eller app och de tar sedan hand om hela hanteringen. Om de får ut ut några pengar tar de en del av pengarna som arvode, om de misslyckas tar de inget betalt. Det skall aldrig kunna kosta dig något som kund och du behöver max lägga ner 3 minuter på ditt krav. Resten sköter Travelright!

Så nästa gång du flyger från Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter, Stockholm Skavsta, Malmö Sturup eller Kastrup i Köpenhamn och drabbas av en flygförsening är du välkommen till Travelright.

 

20140521-154345-56625437.jpg

Postad i Uncategorized